De drijvende kracht achter Amicus Aquae!

Bestuur

Het bestuur draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken en de organisatie van de vereniging.

Trainings- commissie

De grootste commissie bestaat uit de trainingscommissie waar alle trainers onderdeel van uit maken. Deze groep verzorgt op woensdagavond en zaterdagochtend de zwembadtrainingen en bieden ieder seizoen weer een grote hoeveelheid opleidingen aan.

Activiteiten commissie

De activiteitencommissie verzorgt een aantal activiteiten per jaar. De activiteiten bestaan uit duikuitstapjes, duikreizen in binnen- en buitenland, familieactiviteit tot feestavond. De activiteitencommissie regelt het allemaal.

Clubbladredactie

Ieder kwartaal verschijnt er weer een nieuw clubblad. De clubbladredactie zorgt dat iedere keer het clubblad weer vol nieuwtjes en wetenswaaridgheden staat.

Clubhuis commissie

Amicus Aquae beschikt over een eigen clubhuis genaamd Aquae Villa. In het clubhuis worden theorielessen gegeven en wordt er op woensdag avond nagepraat over de training of buitenduik onder het genot van een hapje en drankje. De clubhuiscommissie staat iedere week weer klaar achter de bar.

Materialen commissie

De vereniging heeft de beschikking over een ruime hoeveelheid materiaal en een eigen compressor. De materiaalcommissie zorgt voor de uitgifte van materiaal en verzorgt het onderhoud.

Webcommissie

Zonder deze website zijn we nergens, de webcommissie zorgt dat iedereen continu weer alle informatie online kan vinden.