Omgang Social Media Amicus Aquae

Tegenwoordig beschikt vrijwel iedereen over een smartphone waarmee je met de hele wereld in contact kunt staan. Communicatie gaat erg snel en is tegenwoordig ook heel belangrijk. Waar is de tijd gebleven dat we elkaar belde?

De communicatie binnen onze duikvereniging verloopt de laatste jaren ook steeds sneller en beter. Je hoeft het clubblad niet meer af te wachten om te weten of er a.s. zondag nog gedoken wordt.

De AA App is een welkome verbetering van onze communicatie. “Wie gaat er vanavond duiken?” “Wie heeft er paar duikhandschoenen over?” “Waar is het momenteel helder om te gaan duiken?” Er zijn legio voorbeelden waar de AA App zijn waarde heeft.

Er is ook een andere zijde aan al deze snelle communicatie: er wordt weleens verkeerde bericht via de AA App verstuurd. Al dan niet per ongeluk. Dit kan en mag nooit de bedoeling zijn. De keren dat dit wel is gebeurd, heeft het bestuur de betreffende personen hierop aangesproken.

Het bestuur heeft daarom de volgende gedragsregel van de AA App in het leven geroepen.

“De AA app is alleen en uitsluitend bedoeld voor duik gerelateerde onderwerpen en zaken die onze vereniging direct aangaan. Hier mag en kan niet van worden afgeweken. Als een AA lid dit wel doet, wordt hij of zij hierop aangesproken en ontvangt deze tevens een 1e waarschuwing. Bij een 2e waarschuwing wordt het betreffende lid uit de AA App gezet en zal het bestuur zich beraden over eventuele verdere maatregelen.”

Als bestuur gaan wij ervan uit dat die de goedkeuring van al onze leden heeft. Als er desondanks nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met het secretariaat.

Namens het bestuur van onze gezellige duikvereniging O.W.S.V. Amicus Aquae

Inloggen