Fotowedstrijd 2021

Nieuw

Iedere duiker maakt vroeg of laat wel eens een onderwaterfoto. De een met een hoesje om zijn telefoon de ander met een complete onderwatercamera met bijpassende verlichting. Wij willen een platform bieden om deze foto’s te tonen.

Vanaf 23 mei tot en met 20 juni willen wij iedereen de mogelijkheid geven om onderwaterfoto’s in te leveren. Op het moment van inleveren doe je ook direct mee om kans te maken om de best foto van het jaar te worden. Deze foto zal op groot formaat worden afgedrukt in te bewonderen zijn in het clubhuis. Zelf zal je ook een exemplaar in ontvangst mogen nemen voor thuis!

Ook zullen de foto’s via onze social media kanalen worden getoond. 

dagen te gaan

Opzet fotowedstrijd

Iedereen kan meedoen! wel of geen lid van Amicus Aquae. 

Maak je mooiste foto en stuur deze op naar evenementen@amicusaquae.nl. Bij het opsturen moeten een aantal gegevens worden meegestuurd. De naam van de Fotograaf, Een passende titel voor de foto, De datum waarop deze is gemaakt en de locatie van de foto. 

Regels:

  • Onderwater: meer dan 50% van de foto is duidelijk onderwater.
  • Het is niet toegestaan om foto’s uit het archief te halen en op te sturen onder een andere datum. M.A.w. de foto of video wordt gemaakt tussen 23 mei en 20 juni.
  • Iedere deelnemer mag maximaal 10 foto’s insturen

Finaledag 20 juni

Op de finaledag gaan we met een groep gegadigden richting zeeland om daar 2 duiken te maken en iedereen de mogelijkheid te bieden om hun mooiste foto te maken in zoutwater. 

Inloggen