Vrijwilligers gezocht

We want you!
Help jij de vereniging als vrijwilliger?

Gedurende het jaar zijn we met veel vrijwilligers actief om de vereniging draaiende te houden. Het bestuur zorgt dat alle commissies op het zelfde spoor blijven, de trainerscommissie zorgt iedere week voor een actief zwembad programma en verzorgt de duikopleidingen en de vele specialisaties. Maar ook zeker de andere commissies moeten we niet vergeten, de activiteitencommissie die zorgt voor die gezellige activiteiten, de redactie die vier keer per jaar weer zorgt voor een clubblad, de materiaalcommissie maakt het mogelijk dat wij onze duikflessen kunnen vullen of bij proefduiken gebruik kunnen maken van het verenigingsmateriaal. En misschien ook wel een van de belangrijkste taken, de barmannen en -vrouwen die wekelijks weer voor het drankje en hapje zorgen in het clubblad.

Dit is alleen maar mogelijk door de inzet van al onze vrijwilligers, zonder hen zou de vereniging niet draaien zoals het nu doet. Of het nu een paar uurtjes per jaar is of iedere week weer een paar uur, iedereen is belangrijk. Maar vele handen maken licht werk. Daarom zijn wij op zoek naar:

Bestuurslid (m/v)

Als bestuurslid ben je actief betrokken bij het beleid van de vereniging. Samen met de andere bestuursleden til je de vereniging naar een hoger niveau. Je pakt de actiepunten op die jou voldoende uitdaging en voldoening geven, ben jij deze persoon?

Neem hiervoor contact op met Rene Spronk via rene@amicusaquae.nl​

Bestuur

Clubcoördinator (m/v)

De clubcoördinator is het contactpersoon tussen de vereniging en het bestuur en/of commissies. Ben jij een echte beleids- en planmatige denker, ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om de vereniging naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Neem hiervoor contact op met Rene Spronk via rene@amicusaquae.nl
Bestuur

Trainer zwembadtrainingen - woensdag (m/v)

Iedere woensdag verzorg je samen met een team aan andere trainers de conditietraining. Je draait mee in pool van trainers die om toerbeurt ong. iedere vier weken training geven.
Eiwitrijke diëten kunnen de spiermassa vergroten, uw penis verbeteren, uw risico op soa's verminderen en u minder seksueel aantrekkelijk maken. Als u deze pijn ervaart, een regelmatige erectie heeft met goedkope sildenafil erectiemedicijnen.com en het gevoel hebt dat u uw penis moet verplaatsen, is het de moeite waard om uw arts te vragen naar erectiekwesties.

Beschik jij over je 3* duikbrevet, dan zijn we op zoek naar jou. Neem hiervoor contact op met Casper Vijverberg via casper@amicusaquae.nl
Trainers

Redactielid (m/v)

Heb jij een vlotte pen en wil jij er samen met de mede redactieleden vier keer per jaar voor een nieuw exemplaar van De Buddy zorgen?

Neem hiervoor contact op Hans Vijverberg via redactie@amicusaquae.nl
Clubblad
Inloggen